Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони

Анелия Крумова отново с класиране в национален конкурс

Anelia-s-nagradite-05Единадесетокласничката от СУ „Петко Рачов Славейков“ Анелия Крумова за пореден път получи признание от престижен форум. Нейна творба бе класирана на второ място във възрастова група 15-20 години на Третото издание на Националния литературен конкурс „Писма до себе си“. На първо и трето място са поставени представители на литературен клуб от Варна.

Над 100 талантливи млади хора от училища, литературни клубове и ателиета  от цялата страна участваха в националния конкурс с авторски есета, стихотворения и разкази. Тези повече от 100 участници са от 27 населени места. Конкурсът вече трета година се организира от Община Стара Загора, Център за подкрепа за личностно развитие (ЦПЛР) и Народно читалище „Николай Лилиев – 2005“.

Жури в състав: Мария Донева, акад. Крум Георгиев и Станислава Раянова присъди награди в различните категории, както и поощрения за добре представилите се автори.

Преподавател по български език и литература на талантливата авторка е Антония Маровска.