Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони

Випуск 2019 получи дипломите си

 

vipusk-19-DSC_012793 зрелостници от СУ "Петко Рачов Славейков" получиха своите дипломи на специално тържество в двора на училището за шампиони. Облечени в тоги и много развълнувани, абитуриентите и техните класни ръководители започнаха тържеството с обща снимка на сцената. Родители и близки на зрелостниците, както и техните учители бяха специални гости на тържеството.

Симона Калекова от доскорошния 12б клас поднесе на директора Милко Багдасаров подаръка на випуска - книга, в която страниците са оформени като бухалчета, в тон със символа на училището. Багдасаров от своя страна се обърна към зрелостниците наистина за последен път като техен директор и им пожела да успяват, където и да се намират и с каквото и да се захванат, като помнят, че завинаги остават славейковци.

vipusk-19-DSC_016118 плакета за отличен успех, спортни постижения и принос за развитието на училището връчи Милко Багдасаров на най-изявените абитуриенти. Класните ръководители Яна Лаплева, Антоанета Йорданова, Пепа Тодорова и Петя Иванова получиха за пореден път благодарностите на своите възпитаници, както и всички учители, допринесли за превръщането на малките деца в големи хора, тъй като в голямата си част зрелостниците са ученици на "Славейков" цели 12 години.

Антоанета Димитрова произнесе клетвата на славейковеца и всички зрелостници повториха и се заклеха.