Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони

Движение "Ръка за помощ" навърши 22 години

399744_n-22gДетското благотворително движение "Ръка за помощ" при СУ "Петко Рачов Славейков" празнува своя 22-ри рожден ден. Многобройните членове и ръководителката Снежана Сиракова превърнаха деня в празник и на свой ред почерпиха директора на училището Милко Багдасаров с пита за здраве и берекет. Те му благодариха за подкрепата, която получават вече толкова много години от ръководството на училището за всяка своя инициатива и си пожелаха дейността им да продължава още дълго. За някои от децата от начален етап и от пети клас това беше първо честване на рожден ден, тъй като тепърва се включват в движението.

Още много по 22 години в мир, разбирателство и доброта им пожела директорът на "училището за шампиони" точно преди да си поделят питата. Попита ги за предстоящите им акции, а те разказаха с удоволствие какво са планирали. Както винаги, децата от движение "Ръка за помощ" се включват във всички градски и областни благотворителни инициативи, а отделно имат календар със свои собствени мероприятия. Предвидили са и еко-акции, защото за тях природата е също дете, на което трябва да се помага.