Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони

Делчо Милчев от Vд клас обявен за най-добър млад футболист на България за 2014

football_delcho-milchev_img_3042.png

Делчо Милчев от Vд клас на СОУ „Петко Рачов Славейков” стана носител на приза „Най-добър млад футболист за 2014 г.”. Почетната статуетка той получи лично от бившия капитан на националния отбор и легенда от световното първенство в САЩ 1994 г. Трифон Иванов. Това стана на церемония в София в централата на Българския футболен съюз.

Младата кърджалийска надежда Делчо Митков Милчев е вратар на детския отбор на футболен клуб „Арда – 1924” и на отбора момчета в СОУ „Петко Рачов Славейков”. Негов личен треньор в градския отбор е Петър Бумбаров, а училищният му треньор е Васил Визев.

С екипа на „Арда – Кърджали” през 2014 г. в изиграните турнири и първенства в неговата възрастова група Делчо се представя изключително добре и бива забелязан от специалистите на БФС. Футболните специалисти, които са го наблюдавали, споделят мнението, че това е футболистът-вратар с най-голяма перспектива за развитие.