Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони

Нов кабинет по чужди езици

 

ch.e-8864_nТочно в деня на виното и любовта - 14 февруари, учителите на СУ "Петко Рачов Славейков" отново бяха поканени на нетрадиционен педагогически съвет, този път в кабинета по чужди езици. Директорът Милко Багдасаров ги очакваше с шампанско и широка усмивка в чисто новата, съвременно оборудвана и пълна с литература стая, в която учениците на училището за шампиони ще се обучават на чужди езици. Той премина директно на трета точка от дневния ред и даде думата на "папата". Недоумението на учителите скоро премина в изненадана радост, когато на интерактивната дъска се появи образа на директора, който честити откриването на кабинета в деня на любовта и виното на няколко различни езици и завърши с думите: "Позволете ми да обявя новия кабинет по чужди езици за открит и да пожелая на всички много успехи - на Вас, на Вашите ученици, много любов и опияняващи резултати".ch.e-168_n

Съвременната техника, с която е обзаведен кабинетът, предполага изучаването на чужди езици да бъде възможно най-пълноценно. Заместник-директорът Гроздан Грозев обучи учителите по чужди езици как да я използват. Съраунд системата пък е подарена от Иво Делчев - бивш възпитаник на "Славейков".

След откриването преподавателите обърнаха специално внимание на красивия фототапет на цяла стена, на който под формата на цветен колаж са изобразени забележителности и типични символи на различни държави по света.

Първи в новия кабинет влязоха бъдещите абитуриенти от 12"б" клас, които проведоха своя час по английски език в новия кабинет.