Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони

Поредна национална награда за Анелия Крумова

Aneliq-270419На второ място в национален литературен конкурс бе класирана единадесетокласничката от СУ "Петко Рачов Славейков" Анелия Крумова.

Националният литературен конкурс "Среща с българското минало" е организиран от област Сливен и Великотърновски Университет "Св.Св. Кирил и Методий". Есето на Анелия е със заглавие "...че и ний сме дали нещо на света и на вси словене книга да четат". Гимназистката избира тема от предварително зададените в регламента на конкурса и по своя неповторим начин описва приноса на българите към световното развитие.

Вече е традиция за Анелия Крумова да е лауреат на различни конкурси, тя е уважаван автор в литературните ученически среди. Очаква класиране и от друг литературен конкурс, за който е изпратила свое есе, за което се надява да бъде оценена по достойнство след великденските празници.