Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони

Първи и пети клас заедно събраха 343 лева за Дома за възрастни хора

akcia_54284235_nПоредната кулинарна благотворителна разпродажба направиха двата класа - инициатори на разпродажбата. Малчуганите от 1"в" клас и по-големи каки и батковци от 5"а" зарадваха учениците и учителите от най-голямото училище с вкусни домашно приготвени солени и сладки ястия. Общото между двете паралелки е началната учителка Валентина Запрянова, която преди година бе класен ръководител на петокласниците, а от тази учебна година те са иновативният клас с математическа насоченост на "Славейков" и техен класен ръководител е Петя Пелтекова.

С общи усилия учениците заедно с двете учителки решиха, организираха и проведоха благотворителната разпродажба. Баници, тутманици, сърмички, палачинки, кексове, козунаци и други произведения, направени от децата и техните родители, бяха буквално разграбени.

В крайна сметка усилията им събраха 343,10 лева, които ще бъдат използвани за дарение на Дома за възрастни хора в кв. Студен кладенец.