Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони Училище за шампиони

С тържество завърши учебната година

2706-DSC_0270121 грамоти и награди за пълен отличен успех и успех над 5,80 получиха най-добрите в учебната дейност ученици, както и най-изявените с постижения през учебната 2018-2019 година.

Поредната школска година за учениците от 7 до 11 клас завърши с традиционното барбекю в двора на СУ „Петко Рачов Славейков“. Седмокласниците за първи път присъстват на това парти, тъй като до миналата година приключваха по-рано.

2706-DSC_0236

Своеобразен рекорд постави 10в клас, в който с успех над 5,80 са 16 ученици, а целият клас е с успех отличен над 5,50 по всички предмети.

Ангажиментът да награди отличниците бе за заместник-директора Гроздан Грозев. Тържеството подготвиха учениците от Ученическия парламент при най-голямото училище. Музикалната програма бе подготвена от вокалната група на учителя по музика Кирил Кирев.

2706-DSC_02652706--DSC_0139
 

Освен многото индивидуални награди училището поощри отборите – финалисти на републиканските финали на Ученическите игри, както и всички ученици, допринесли за развитието на СУ „П. Р. Славейков“.

Накрая наградените се събраха за обща снимка на сцената, а тържеството продължи с парти с вкусно хапване и музика. Водещата Антония пожела на славейковци „Весело лято и умната!“